« Home | Κουφώματα... » | Ρίχτερ στο κορμί τους σπίρτο... » | Jesus Save: The bank you can trust » | Lágrima Psicodélica » | Ριζικές... αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ! » | Οξεία ευχετηρίαση... » | Αντίο 2005... » | Αφιερωμένο » | H AVANTI FILMS παρουσιάζει... » | Τικ-Τακ » 

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2006 

Προφητικό δημοσίευμα...


H λεζάντα γράφει:
«Scientists from the RAND Corporation have created this model to illustrate how a "home computer" could look like in the year 2004. However the needed technology will not be economically feasible for the average home. Also the scientists readily admit that the computer will require not yet invented technology to actually work, but 50 years from now scientific progress is expected to solve these problems. With teletype interface and the Fortran language, the computer will be easy to use.»

Οι επιστήμονες λοιπόν της εταιρίας RAND παρουσίασαν αυτό το μοντέλο (το Νοέμβριο του 1954 στο περιοδικό "Popular Mechanics" )για να μας εξηγήσουν πώς θα μοιάζει ένας "οικιακός ηλεκτρονικός υπολογιστής" στο μακρινό έτος 2004...

Αν είναι έτσι, γιατί ο δικός μου υπολογιστής δεν έχει αυτό το τεράστιο τιμόνι πλοίου κι έχει ένα απλό παλιοπόντικο; Ε; Γιατί δεν έχει όλους αυτούς τους διακόπτες, τα λαμπάκια και τα κουμπάκια; Ε; Γιατί δεν είναι τόσο μεγάλος όπως στην φωτογραφία;
Πάλι κορόιδο πιάστηκα...

Άμα ήθελες και scanner kai εκτυπωτή,χρειαζόσουν 3άρι;!

Θυμάσαι τί βρήκες στο πληκτρολόγιο όταν το καθάρισες; Σκέψου να έπρεπε να καθαρίσεις αυτό!!!

Για αυτό σου λέω, καλύτερα...

Σ' αυτό βάζεις και μια ηλεκτρική σκούπα και κάνεις το 3-άρι λαμπίκο.
Για τα πολύ δύσκολα, παίρνεις και μια καθαρίστρια μια φορά το μήνα

Αμαν πια. Επεσε λίγο έξω η επιστήμη και το κάνετε θέμα :)). Εμένα άλλο με μελαγχωλεί. Μετά τρία χρόνια από το σωτήριο έτος 1954 γεννήθηκα. Καλέ πότε περάσαν κιόλας 50 χρόνια;

Τι λες μωρέ!

Οι δικοί μας υπολογιστές είναι διαφορετικοί για έναν πολύ απλό λόγο. Θα έχεις φαντάζομαι ακούσει για την τεχνολογία των "δύο ταχυτήτων". Οι φραγκάτοι και βολεμένοι έχουν αυτό το τέρας που πάει και τα παιδιά σχολείο, ψήνει και καφέ και τηλεμεταφέρει το χρήστη του σε φιλικό σπίτι με παρόμοιας κλάσης υπολογιστή. Κι αυτό είναι αλήθεια γιατί όλοι έτσι λένε (ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Τασος ο Γκοτζίλας κτλ). Το τιμόνι που βρίσκεται αριστερά είναι για να δινει χειροκίνητα τις συντεταγμένες της τοποθεσίας για τηλεμεταφορά.

Όσο για το πόπολο, έχουμε τα γνωστά υπολογιστάκια που ξέρουμε. Οι πάμπλουτοι όμως είχαν τέτοια μηχανάκια πριν 20-30 χρόνια. Κι όποιος θέλει να του δώσω απ' αυτό που πίνω, να πάει να πάρει δικό του!

Για να σοβαρευτώ, επειδή με την εξέλιξη της μικροτεχνολογίας πολύ απλά δε γίνεται να προβλέψεις πώς θα είναι ο υπολογιστής σε άλλα πενήντα χρόνια από τώρα, τα περιοδικά για να μην ξεφτιλιστούν μακροπρόθεσμα, κάνουν πλέον βραχυχρόνιες προβλέψεις. Και πάλι στον υπολογιστή του 2010 δε θα έπεφταν τόσο μεσα.

αυτό δεν είναι οικιακός υπολογιστής, το πιλοτήριο του Εντερπράιζ είναι :Ρ

Εγώ αυτά τα πράματα δεν τα ξέρω καλά. Αλλά ο εγγονός μου ο Ιόλαος με είπε, πως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι εξέλιξη θα είχανε οι υπολογιστές. Αφού, σε λέει, κοτζάμ Μπιλ Κέιτζ [αυτός που έφτιαξε τα γουίντοουζ, κι άλλοι λένε πως τα έκλεψε] έλεγε πριν από 10 χρόνια, ότι για την επόμενη εικοσαετία μια μνήμη 2,8 mb θα είναι υπέραρκετή για ένα pc.
Ε, βάλε με το νου σου τώρα. Το δικό μου το βλάφτοπ έχει 80 Gb, και δε με φτάνει. Πρέπει να το αναβαφτίσουμε, λέει ο Ιόλαος.

Cool blog, interesting information... Keep it UP film editing schools

Very nice site! » » »

Δημοσίευση σχολίου

Για μένα

  • Σοφία Avanti
  • Ελλάδα/Greece
My profile

Μικρή πασοκική ανθολογία

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from avanti. Make your own badge here.

Links

Για ένα όνομα ζούμε...

(το "πόθεν έσχες"

του τίτλου "τα εις εαυτόν")


US Losses

Photos Hidden
Powered by Blogger
and Blogger Templates