« Home | Σήμερα, έξι χρόνια μετά... » | Χρώματα » | Στιγμή... » | Evolution? » | Leonardo: ένας αναγνώστης αλλιώτικος από τους άλλ... » | Ένα δάκρυ είναι το ίδιο πικρό... » | "Κοκτέιλ " σε μνημείο » | Όνομα και χάρη... » | Unicef vs Barbie » | Πύ-πύ-πύ-ραυλος! » 

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2005 

Αποκλειστικό: Διέγραψαν και την Πωλίνα

Mετά την διαγραφή του γνωστού ( τώρα πια) βουλευτού Πιερίας Βαγγέλη Πολύζου, ο πρωθυπουργός ξαναχτυπά αιφνιδιαστικά διαγράφοντας και την γνωστή (όχι τόσο πια ) τραγουδίστρια Πωλίνα. Ο κ. Πολύζος ως γνωστόν (ε, πια! διαβάστε και καμια εφημερίδα) διεγράφη επειδή δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι "όλοι τα παίρνουνε". Για τον ίδιο περίπου λόγο διαγράφτηκε και η Πωλίνα, με μόνη διαφορά ότι η τελευταία τα λέει μελωδικά "όλοι τα παίρνουνε, όλοι τα παίρνουνε κανονικά". Οι δικαιολογίες που ψέλλισε εκ των υστέρων ο κ. Πολύζος, ότι δηλαδή "δεν εννοούσε αυτό που εννοήσατε, αλλά κάτι άλλο" δεν έπεισαν τον κ. Καραμανλή. Φυσικά ο κύριος Καραμανλής δεν άλλαξε γνώμη ούτε όταν άκουσε την Πωλίνα να ψελλίζει δικαιολογίες του στυλ " μα κύριε πρόεδρε,το τραγούδι κυκλοφορεί σε δίσκο από το 1988".
Όλα αυτά που γράφουμε στηρίζονται στις αποκλειστικές και ασφαλείς (όχι ασφαλίτικες) πληροφορίες της συνεργάτιδος του blog Αρτεμισίας Μάτσα (πρωτοξαδέλφης του Αρτέμη).
Αν οι πληροφορίες δεν επαληθευτούν από τα βραδυνά δελτία, θα διαγράψω κι εγώ με την σειρά μου την Αρτεμισία από συνεργάτιδα του blog και θα προσλάβω τον πρωτοξάδελφό της.

Έχεις το δισκάκι ρε θηρίο;
Βινύλιο το έχεις ή τσι-ντί;

Όχι δεν το έχω.
Δεν είμαι φαν των νιάτων της Πωλίνας.
Λίγο στα στερνά της (τι κακιά που είμαι!) μ' αρέσει που ξαναπήγε σχολείο στου Κραουνάκη

Σοφία,ο Αρτέμης δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου πλέον.
Εχει συμβόλαιο με τον Κύριο στον ουρανό.

Τον Μήτσο τον καφετζή να προσλάβεις. Ψυχικό θα κάνεις γιατί σε λίγο πάλι άνεργο τον βλέπω. Αυτή την φορά άμα τον διώξουν από την ΓΑΔΑ δεν θα τον πάρουν ούτε σαν καφετζή, όπως την προηγούμενη.

Γεώργιε Χ., πάντα πίστευα ότι εσείς οι χριστιανοί έχετε ασφαλείς πληροφορίες από τον άγιο Πέτρο για όσα συμβαίνουν εκεί πάνω (ή μήπως είναι εκεί κάτω;)

Έκτορα με την ΓΑΔΑ έκοψα τα πάρε δώσε από τότε που τραβολογούσανε την φιλενάδα μου την Αλίθια. Οπότε δεν θα μπορέσω να κάνω το ρουσφέτι που ζητάς για τον φίλο σου τον Μήτσο...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Βρε χριστιανέ μου, διαφωνείς με το post του Εκτορα και τον σχολιάζεις εδώ;
Μπορεις σε παρακαλώ πολύ τα post των άλλων blog να τα σχολιάζεις εκεί που γράφτηκαν και όχι εδώ;

Ελα στο post μου και θα σου εξηγήσω, αφου βέβαια πρώτα έχεις καταγγείλει την χρήση του χάσις και φυσικα και τον Γιωργάκη που εδώ και χρόνια μας προτρέπει να γίνουμε χασικλήδες.

Ο κ.Πολύζος, μετά την αποπομπή του, δήλωσε:
"Όλοι τον παίρνουνε"

Κορυφαίο post!
Κορυφαίο το τελευταίο (τώρα πια προτελευταίο) comment!
Καλά ξέρεις τον Βαγγέλη;

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» » »

Where did you find it? Interesting read »

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

Δημοσίευση σχολίου

Για μένα

  • Σοφία Avanti
  • Ελλάδα/Greece
My profile

Μικρή πασοκική ανθολογία

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from avanti. Make your own badge here.

Links

Για ένα όνομα ζούμε...

(το "πόθεν έσχες"

του τίτλου "τα εις εαυτόν")


US Losses

Photos Hidden
Powered by Blogger
and Blogger Templates