« Home | Unicef vs Barbie » | Πύ-πύ-πύ-ραυλος! » | Ο Che των στρουμπουλών... » | Η Ζένκα και η θάλασσα... » | Ο μικρός μου πολύχρωμος Ο.Η.Ε » | Ο Ιστοριοκυνηγός » | Ηλίου φαεινότερον... » | Οι 3 χάριτες... » | Αλητάμπουρες » | Ενός λεπτού κραυγή... » 

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2005 

Όνομα και χάρη...

Βλέποντας σε κάποιο φόρουμ την διεύθυνση bourdela.gr, υπέθεσα στην αρχή ότι πρόκειται για κάποιο σατιρικό site και ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι στο site αυτό θα ασχολούνται με τα διάφορα "μπουρδέλα" που μας ταλαιπωρούν (όπως elliniko-dimosio.gr , vouli.gr , eforia.gr, gamw-ta-ypourgeia-sas.gr κλπ) και μετατρέπουν την καθημερινότητά μας σε ένα απέραντο οίκο ανοχής.
Όμως οι κύριοι στο site αυτό κυριολεκτούν και με ένα κλικ στην διεύθυνση τους θα το διαπιστώσετε.
«Το bourdela.gr είναι ένας δικτυακός τόπος με λίστα απο οίκους ανοχής, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για μπουρδέλα της Ελλάδος, σεξουαλικά θέματα, και άλλα.
Το
bourdela.gr διατηρεί λίστα οίκων ανοχής για όλη την Ελλάδα!
Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για οίκους ανοχής, όπως:
Φωτογραφίες και λεπτομερή στοιχεία
Πληροφορίες για την τοποθεσία
Βαθμολογία (rating)
Κριτική (review) του bourdela.gr
Κριτική (review) από χρήστες του bourdela.gr (μπορείτε και εσείς να στείλετε την εμπειρία σας) »


Εγώ θα πρότεινα το εξής : Όπως για την βράβευση των καλύτερων γαστρονομικών food place έχουν θεσπιστεί τα βραβεία των "χρυσών σκούφων", να θεσπιστούν και τα βραβεία των "golden condoms" για την βράβευση των καλύτερων οίκων ανοχής. Και μάλιστα να μπουν υπό την αιγίδα του κράτους, που είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο ανά τους αιώνες.
Υ.Γ Προβλέπω την άνθιση νέου επαγγέλματος: κριτικός οίκων ανοχής. Μη σας πω ότι πρέπει να δημιουργηθούν και σχετικά Ι.Ε.Κ για την επαρκή θεωρητική και πρακτική εξάσκηση των λειτουργών του νέου αυτού επαγγέλματος.

Γι'αυτό μου αρέσουν τα φόρα: Είναι τελικά πηγή έμπνευσης.

Θα μπορούσαν να γίνουν και εκπομπές στην τηλεόραση, σε στυλ Μαμαλάκη ή Βέφας!

Πολύ επιφανειακά τα reviews. Λεξιπενία, καμμία αναφορά σε εσωτερικές προεκτάσεις, αγνοείται παντελώς η μεταφυσική διάσταση, απουσιάζει τελείως η αύρα του καταραμένου. Χρειάζεται I.E.K. επειγόντως

Οι υπουργοί Παιδείας πρέπει να λάβουν γνώση και να διορίσουν άτομα που θα επανδρώσουν το νέο είδος εκπαίδευσης του λαού..με σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, reality shows...
Πολύ έξυπνο. Τέτοιο δεν είχαμε..

Νέο κοπυράιτ του νεοελληνικού επιχειρηματικού δαιμονίου.. Και βέβαια έτσ ο ιδιοκτήτης του σάιτ ισοροπεί δυό καρπούζια σε μιά μασχάλη. Και ερασιτέχνης να δείχνει και την πελατεία να προμοτάρει.. Μου θύμισε το "θέλει η π@@@άνα να κρυφτεί αλλά δεν την αφήνει η χαρά της"..

Πέρα από τους οίκους ανοχής, μια παρόμοια προσπάθεια αφορά 'ερωτικές ταινίες' γνωστές και ως τσόντες (http://tsonta.liveshere.net). Αν και η βάση δεδομένων τους είναι προς το παρών αρκετά μικρή, φαίνεται πως τα παιδιά βρίσκονται στον σωστό δρόμο

Very nice site!
» » »

Where did you find it? Interesting read film editing schools

Δημοσίευση σχολίου

Για μένα

  • Σοφία Avanti
  • Ελλάδα/Greece
My profile

Μικρή πασοκική ανθολογία

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from avanti. Make your own badge here.

Links

Για ένα όνομα ζούμε...

(το "πόθεν έσχες"

του τίτλου "τα εις εαυτόν")


US Losses

Photos Hidden
Powered by Blogger
and Blogger Templates